Підвищена активність спостерігається в Севастополі, зокрема поблизу штабу Військово-морських сил України, Севастопольської бригади тактичної авіації, а також в міжнародному аеропорту “Бельбек”.

Сигнали про діяльність іноземних військ надходять і з Балаклави.

Складною залишається ситуація у Сімферополі, зокрема, іноземні війська було помічено на аеродромі. В Сімферопольському районі є інформація про блокування військової частини української берегової оборони в Перевальному.

Тривожні сигнали надходять із Євпаторії, Бахчисараю, Новоозерного, Феодосії, а також селища Новофедорівка Сакського району, де розташована військова частина морської авіації.

Активність російських військових спостерігається також у Керченській протоці, де російські війська взяли під контроль поромну переправу. Повідомляється про накопичення російської бронетехніки поблизу переправи. Тривожні сигнали надходили також стосовно Керченського загону морської охорони та відділу прикордонної служби "Керч".

Іноземні військові залякують та намагаються вербувати українських військовослужбовців, та вимагають від них надання конфіденційної інформації. Українські військові, своєю чергою, декларують вірність українському народові і переходити на бік окупантів не збираються.