"Опозиція досі не оголосила свого єдиного кандидата. Я хотів, щоб був Кличко. Він стовідсотково виграє. Але він поки що не підтвердив свою участь у виборах. Але час не стоїть. Потрібно до виборів готуватись. Не дивлячись на те, що невідома точна дата виборів. А якщо не розгортати штаби, то це значить віддати перемогу Партії регіонів. Тому я свою роботу почав вже зараз. А опозиція хай вибирає. Тим більше, є з кого", - висловив Микола Катеринчук свою думку під час прес-конференції у Вінниці, повідомляє Gazeta.ua.

Він додав, що готовий зняти свою кандидатуру, якщо з єдиним кандидатом визначиться опозиція. Єдиним винятком Катеринчук назвав Петра Порошенка.

"Я підтримаю будь-якого кандидата від опозиції. Якщо оберуть Олександру Кужель, підтримаю її. Чи Гриценка, чи Томенка, чи Кириленка. Навіть Тягнибока. Тільки не Порошенка. Той має чесно сказати: "Я - мільярдер. Я йду у владу самі знаєте для чого". Це було б чесно. Натомість він каже про свою опозиційність. Я не вважаю його опозиціонером. Він шукає вигоду. Бо хто отримає підтримку опозиції, той переможе Попова. Зараз у Попова рейтинг 15 відсотків. Фактично, він - "збитий пілот", - підсумував нардеп.

Нагадаємо, народний депутат від фракції "Батьківщина" вирішив у разі призначення виборів у Києві висунути свою кандидатуру на посаду мера столиці.