“З 1 березня для населення — ні, не підвищено тарифи. Коли буде це підвищення, сказати не можу зараз. Ми вивчаємо питання. Але точно не з 1 березня”, — сказав начальник Управління.

При цьому він повідомив про розрахунки міської влади щодо можливого зростання розміру оплати для населення за вказані комунальні послуги.

"Платіжки для киян збільшаться не більше ніж на 2-3 гривні. Крім того, ми зберігаємо всі пільги з оплати за комунальні послуги, які діяли до цього часу", — зазначив Яструбинський.

Так, передбачається, що для киян вартість послуг із централізованого постачання холодної води в середньому зросте на 5,4%, а це становить 10 копійок за 1 куб. м; з централізованого постачання гарячої води — в середньому на 0,65%, що теж складає 10 копійок за 1 куб. м. Послуги із централізованого водовідведення холодної та гарячої води зростуть у середньому на 5,9% (8 копійок за 1 куб. м за кожний вид послуг).

Крім того, продовжують діяти знижки для тих киян, які сплатили за комунальні послуги не пізніше 20 числа.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що в середньому тарифи на водопостачання та водовідведення для населення в Україні підвищаться на 7,8%.