Жінка каже, що у школі Мазурок був тихою та спокійною дитиною.

"Ніяких скарг на нього, ніколи не було. Я не раз питала хлопців, чи часом Ярослав не б’ється і не спричиняє конфліктні ситуації? Але вони казали, що нічого такого, він не робить. Був тихою та спокійною дитиною", - розповіла Емілія Ниїлко.

Жінка також розказала, що хлопець вчився непогано, але міг здобути й більше.

"У школи він вчився в міру своїх можливостей. Мав добру голову і міг би вчитись ще краще, але не хотів ", - сказала вона.

Також пані Емілія розповіла, що для слідчих у справі "караванського стрілка" написала психологічний портрет.

"Вчора до мене приходили слідчі і попросили написати його психологічний портрет. Що я можу сказати? Я його не бачила вже 24 роки. Після закінчення школи він одразу поїхав до Києва. Люди кажуть, що мав хорошу роботу і навіщо йому вбивати тих людей, незрозуміло", - сказала жінка.

Класна керівничка додала, що батько хлопця пив, а виховувала його переважно матір.

"Батько у нього був, але пив і зовсім не виховував сина. А мати душі в ньому не чаяла. Завжди купувала йому найкращі речі. Я до кінця не вірю, що то Ярослав, хоча і не бачила його стільки років, але не міг він цього зробити", - ділиться думками вона.

До слова, раніше однокласник підозрюваного "стрільця" з "Каравану" розповів, що Ярослав завжди був спокійним, але не повертав борги.

Всі новини про розстріл охоронців у ТЦ "Караван" та розшук звинувачуваного у темі - ВБИВСТВА У "КАРАВАНІ".