Про це Кличко-старший повідомив на прес-конференції після перемоги його брата Володимира над французом Жаном-Марком Мормеком.

"Вже можна сказати, що моїм наступним суперником стане Хей", – сказав він додавши, що про місце та дату бою буде оголошено після підписання контракту на поєдинок.

У свою чергу британець Девід Хей на своїй офіційній сторінці в Twitter також повідомив про те, що бій між боксерами відбудеться.

"Віталій Кличко нарешті погодився на бій зі мною. В телеефірі він заявив, що я стану його наступним суперником. Але щойно я почув спростування менеджера Кличка. Напевно, Бенте хоче більше таких боїв, як був у Володимира з Мормеком", – написав британець.

"Це ситуація стає дурною. Віталій дав ще одне інтерв'ю, в якому підтвердив свої слова. Бенте в цей момент виглядав розгубленим", – написав Хей.

Він зазначив, що погодився на всі умови Кличка з проведення бою в грудні: розподіл доходів, місце проведення, рукавички, квитки тощо.

Нагадаємо, менеджер Кличка Берндт Бенте заявив, що бою Кличко-Хей не буде, оскільки Девід не прийняв пропозиції українця.

Однак згодом сам Віталій сказав, що ставити крапку у цьому питанні ще зарано.