Команду Володимира Кличка не влаштовує, що WBA змушує підписати контракт на поєдинок з Повєткіним ще до того, як він проведе добровільний захист чемпіонського титулу. Такий бій запланований на 6 квітня цього року.

Промоутер Повєткіна Калле Зауерланд додав також, що і він подав протест у WBA. Сторону російського боксера не влаштовують фінансові умови поєдинку з Кличком. Відповідно до рішення асоціації, українець отримає 75 відсотків гонорару від бою.

Раніше менеджер російського боксера Володимир Хрюнов повідомляв, що готовий оскаржити це рішення WBA в суді.

Нагадаємо, на думку другого тренера Володимира Кличка Джеймса Алі Башира, домінування українських боксерів у суперважкому дивізіоні закінчиться не скоро.

WBA прийняла рішення щодо прохання Володимира Кличка перенести його бій з російським боксером Олександром Повєткіним. Кличку-молодшому дозволили провести добровільний захист титулу перед поєдинком з "регулярним" чемпіоном Повєткіним.

Відповідно до постанови WBA, якщо сторони боксерів знову не домовляться про бій, у разі проведення торгів гонорари боксерів розподілять наступним чином: Володимир Кличко - 75%, Олександр Повєткін - 25%.

В такій же пропорції розподіляють гонорари між звичайним чемпіоном і обов'язковим претендентом на його титул.