"У тому, що стосується видовищності, бій не виправдав надій. Він виявився нуднішим, ніж очікували. Однак не можна не відзначити мужність і майстерність боксерів. І Кличка, і Повєткіна. Саша вразив стійкістю, що, втім, прогнозувалося. Але Володя - об'єктивно сильніший. Це треба визнати", - заявив організатор поєдинку Андрій Рябінскій.

Могло здатися, що Повєткін не протримається до кінця. Але Саша здатний на якісь надлюдські ривки. У бою з Кличком він продемонстрував безмежну мужність. А технічні елементи я б хотів залишити на суд тренерського штабу, - додав він.

За словами Рябінского, йому є про що поговорити з тренерами Повєткіна. Крім того, у нього були деякі зауваження і до тактики Кличка.

"Я дотримуюся думки, що рефері повинен був попередити Кличка раніше - причому кілька разів. Але зараз це не має ніякого значення. Якби це був бій, що називається, на межі, то тоді - так, про це можна було б говорити всерйоз. Проте Кличко був об'єктивно сильніший. Він володів досить серйозною перевагою. Тому говорити, що робота рефері серйозно вплинула на результат, не доводиться", - підсумував він.

LIVE! Кличко-Повєткін. "Переміг сильніший" [Фото, Відео]

До слова, менеджер Володимира Кличка Бернд Бенте заперечив усі чутки про реванш між його підопічним та росіянином Олександром Повєткіним. На думку Бенте, перемога Кличка надто переконлива, щоб проводити повторний бій.