Про це він сказав, виступаючи на з'їзді "Блоку Петра Порошенка”, повідомляє прес-служба УДАРу.

Сьогодні вкрай важливе єднання та консолідація демократичних сил, щоб отримати якомога більше місць в новому парламенті. Тому я погодився очолити об'єднаний список "Блоку Петра Порошенка,
- сказав мер Києва.

Кличко нагадав, що наприкінці березня підписав з Петром Порошенком угоду про об’єднання, тим самим, показавши консолідацію зусиль заради побудови демократичної, європейської держави. Лідер "УДАРу" зауважив, що завдяки цьому об'єднанню вибори Президента відбулися в один тур, а столиця обрала мера з підтримкою майже 60%.

Водночас, наголосив він, потрібна не просто переконлива перемога, а необхідно отримати таку підтримку людей, яка дасть всі важелі для втілення головної мети - побудови сильної, єдиної і заможної України. За його словами, країна повинна справді жити за новими-чесними і європейськими правилами, а прикладом та майданчиком таких змін буде столиця.

Читайте також: Надія Савченко стала першим номером списку "Батьківщини"

"Тому, як мер Києва, лідер політичної сили "УДАР", що вже довела свою здатність до єднання, та йде на вибори, щоб і далі відстоювати інтереси громадян, - я погодився очолити об'єднаний список - стати першим номером від Блоку Петра Порошенка", - сказав Кличко.

Нагадаємо, партія "Блок Петра Порошенко" сьогодні на з'їзді прийме рішення про спільну участь у майбутніх позачергових парламентських виборах з партією УДАР.