"Ми не відступимося від своїх вимог. Верховна Рада має працювати тільки законно. Голосування повинне бути тільки особисте. (…) Щоб не було спекуляцій, щодо технічного стану системи голосування Рада-3, ми вимагаємо повністю її протестувати – і щодо можливості запровадження сенсорної кнопки і щодо загального технічного стану", – сказав Кличко.

Він також наголошує: якщо "Рада-3" знаходиться в незадовільному технічному стані, і у тому разі, якщо сенсорну кнопку дійсно неможливо запровадити, необхідно взагалі вимкнути "Раду-3". У Кличка додають, що тестування системи повинне відбутися не лише за участі представникві усіх фракцій, а й за участі фахівців, які розробляли та встановлювали "Раду-3".

"Поки йтиме розробка нової системи, її тестування, та запровадження, депутати повинні голосувати особисто іншими способами, передбаченими законом про регламент. Наприклад, руками", – додав лідер УДАРу..

Нагадаємо, за словами нардепа Віталія Кличка, представник Партії регіонів заявив, що вони "готові голосувати особисто", та лідер УДАРу переконаний, що у ПР лукавлять, адже не погоджуються вводити персональне голосування та введення системи "Рада-3".

На думку політолога Володимира Фесенка, впроваджувати систему для персонального голосування "Рада-3" влада поки що не готова.

Наразі народні депутати від фракцій УДАРу, "Батьківщини" та "Свободи" продовжують блокувати трибуну і президію Верховної Ради України.