"Влада проти проведення виборів у Києві тільки тому, що у її представника немає підтримки киян і вона боїться втратити адміністративний і фінансовий вплив на столицю. У нас таке враження, що, якби була можливість, вони б скасували вибори у Києві як такі. Нам пропонують почекати висновків Конституційного суду. Ми знаємо, яким буде це рішення. І спустять його з Банкової", - передає слова Віталія Кличка прес-служба УДАРу.

Виступаючи вчора біля парламенту, УДАРівець наголосив, що насправді робиться все для того, щоб вибори у столиці відбулись не раніше 2015 року.

"Що ми будемо робити? Ми робитимемо все, що від нас залежить. В стінах цього парламенту, а поза його межами. Ми будемо звертатися до людей, до киян. Якщо мовчати, сидіти і чекати, влада й далі використовуватиме громадян для того щоб збагачуватися і безчинствувати", - додав Кличко.

До слова, лідери парламентських фракцій сьогодні на погоджувальній раді перед ранковим засіданням домовлятимуться, як далі працювати. У Партії регіонів сподіваються, що вдасться дійти згоди з опозицією і реанімувати роботу Верховної Ради.