Про це він написав у Twitter.

“А Генсек ГУАМ тут же показав, що у нього на комп'ютері кирилиця навіть не встановлена:) Тож всі, як кажуть, on the same page”, - додав український міністр.

Як відомо, Міністр закордонних справ України Павло Клімкін учора заявив, що Організація з безпеки та співпраці в Європі може припинити своє існування, якщо не відповідатиме викликам часу.

Довідка:
Організація за демократію та економічний розвиток ГУАМ — регіональне об'єднання чотирьох держав: Грузії, України, Азербайджанської Республіки та Республіки Молдова. В основі утворення цієї форми співробітництва лежить єдність позицій країн із подібними політичними й економічними зовнішніми орієнтаціями. Організація була створена 1997 року для протистояння впливу Росії в регіоні й отримала підтримку Сполучених Штатів. У 1999 організація була перейменована у ГУУАМ завдяки вступу Республіки Узбекистан до неї, яка, однак, вийшла з організації 5 травня 2005 року, викликавши повернення початкової назви. Штаб-квартира розташована у Києві на Майдані Незалежності.

Спільні економічні інтереси держав ГУАМ найбільше сконцентровані навколо питань транспортування прикаспійських енергоносіїв та прокладання нових транзитних маршрутів через Кавказький регіон.