Ляшко написав у Facebook, що депутати виступили проти перемовин з Януковичем, сказали, нехай він приїжджає в Раду.

Наразі за словами Ляшка Арсеній Яценюк, Віталій Кличко та Олег Тягнибок поїхали на зустріч з міністрами закордонних справ Німеччини та Польщі, які вийшли від Януковича.

“У Раді оголошена перерва, бо Яценюк, Кличко і Тягнибок поїхали в представництво ЄС на зустріч з міністрами закордонних справ Німеччини, Польщі. Останні вийшли від Януковича. Я так розумію, вони там про щось домовились і тепер представники ЄС хочуть донести цю інфу керівникам фракцій. При мені дзвонив Клюєв, запрошував трійцю на перемовини до Януковича. Я та інші депутати виступили категорично проти. Янукович хай їде до Ради, якщо хоче”, - розповів Ляшко.

Нагадаємо, сьогоднішнє термінове засідання Верховної Ради відкрив віце-спікер зі "Свободи" Руслан Кошулинський. Нардепи заспівали Гімн України, у Раді оголосили про перерву на годину.

У Верховній Раді України нардепи готуються голосувати руками у зв'язку з тим, що система "Рада" не працює. Водночас позафракційний депутат Олег Ляшко розповів, за що сьогодні збираються голосувати в Раді.