"Те, що я побачив - Клюєв образився на те, що я розповів правду, що він займається політичною корупцією у Верховній Раді, що він скуповував в минулому і цьому скликанні Верховної Ради "тушок", і про те, що він мав відношення до акції 18 травня, коли побили журналістів", - заявив Арсеній Яценюк після сьогоднішньої зустрічі з Віктором Януковичем.

"Я готовий іти до суду, і тільки персонально з ним у суді виводити його на чисту воду", - додав опозиціонер.

Читайте також: "Батьківщина" на чолі з Яценюком прийшла до Януковича

Голова фракції "Батьківщина" розказав також, що під час зустрічі з президентом він назвав прізвища "двох корупціонерів - Клюєва і Арбузова".

"Я обов'язково зустрінуся з секретарем РНБО в суді зі свідками, які будуть говорити про те, яке Клюєв має відношення до купівлі депутатів. Я також звертаюся до Арбузова, першого віце-прем'єра, нехай він теж подасть до суду і ми теж зустрінемося в суді. І не виключаю, що в міжнародних судах ", - зауважив Яценюк.

Нагадаємо, в Адміністрації президента заявили, що лідер фракції "Батьківщини" Арсеній Яценюк під час зустрічі із Главою держави звернувся до Віктора Януковича із питанням щодо звільнення екс-прем’єрки Юлії Тимошенко та відправки її на лікування за кордон.