"Ми зараз несемо мільйонні збитки, ми можемо залучати ці кошти від нашого власника, але це може припинитися у будь-який момент. Якщо суд винесе рішення проти нас, то ми збанкрутуємо. Незважаючи на те, що справу проти мене закрили, податкова продовжує з нами судитися. Якщо вони виграють суд, то ми будемо змушені заплатити 9 мільйонів гривень. Для нашого каналу це надзвичайно великі гроші, це фактично банкрутство", – заявив Княжицький.

Гендиректор каналу запевняє, що наразі відключення продовжуються, до того ж, за словами Княжицького, сьогодні надзвичайно впали рейтинги, зокрема в Києві.

"Ми залучаємо іноземні кошти і жодної копійки з українського державного бюджету не взяли. В нашого власника жодного іншого бізнесу, окрім ТВі в Україні немає, тому натиснути на нього не можна. Тому єдиний спосіб – це закрити канал. І зараз ми є свідками знищення каналу, який не можна контролювати з Банкової", – додав він.

Раніше вже повідомлялося, що тиск на телеканал не припиняється, і якщо він продовжуватиметься, то ТВі може закликати своїх міжнародних колег бойкотувати два всесвітніх форуми, які у вересні повинні відбутися у Києві.