"Сьогодні керівник фракції Партії регіонів Олександр Єфремов виступав з трибуни парламенту із заявою, пов'язаною з Днем скорботи 22 червня. Народні депутати, стоячи, вшанували пам'ять захисників Батьківщини. І на цьому тлі поведінка представників "Свободи" була просто потворна. Своїм завиванням, криками і улюлюканням вони намагалися зірвати виступ Олександра Єфремова, тим самим підкреслюючи, що не є представниками українського народу, не шанують українську історію", - заявив Вадим Колесніченко.

Про це повідомляє прес-служба Партії регіонів.

Регіонал вважає, що згодом у виступі Юрія Михальчишина прозвучала реальна загроза українському народу.

"Фраза "ви хочете війни - ви її отримаєте" говорить про ті "великі" плани, які виношує "Свобода". Напевно, вони хочуть не просто винести громадянський конфлікт за межі будівлі парламенту, а й розпалити громадянську війну в нашому суспільстві", - наголосив Колесніченко.

Читайте також: Михальчишин змусив Раду вшанувати пам'ять Коновальця

Нардеп має намір звернутись до Генерального прокурора, як тільки отримає стенограму виступу Юрія Михальчишина. Регіонал має на меті перевірити, чи можлива кримінальна відповідальність за слова свободівця у випадку, якщо в словах Михальчишина були заклики до збройного конфлікту.