У коментарі УНН регіонал Вадим Колесніченко висловив думку, що Юлія Тимошенко відмовиться від участі в черговому судовому засіданні у "справі ЄЕСУ", а примусово доставляти її до суду не будуть. Про це повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Тут все очевидно – вона не дасть відповідь. Її завдання - тримати інтригу і при цьому відмовлятися і від відеоконференції, і від присутності в залі засідання. Її завдання – максимально затягувати судовий процес щодо ЄЕСУ, очікуючи якогось дива. Дива не буде! Все має бути за законом – судове засідання і вирок. Силою її ніхто етапувати не буде, щоб у черговий раз вона не змогла звинуватити… в побоях, щоб знову не спекулювала на цій темі і не принижувала працівників колонії", - вважає нардеп від Партії регіонів.

Колесніченко пояснив, що до завершення всіх судових процесів "про помилування і мови бути не може".

"Розумієте, не можна помилувати людину, яка перебуває під слідством. Поки не буде винесено вирок, ніхто помилування розглядати не буде. А її завдання - якраз не отримати вирок. Тому що як тільки суд винесе рішення про те, що вона є винною, тобто вона не платила податки, Європа від Тимошенко відразу відвернеться, бо для всього світу неплатники податків є злочинцями, а тим більше політики. Для них – це клеймо на все життя. А для політика – це жодних шансів. Її одразу буде списано", - наголосив регіонал.

Нагадаємо, за словами регіоналки Ганни Герман, про помилування Юлії Тимошенко можна буде говорити лише після завершення всіх судових процесів.

"Я вірю, що перед якимсь Великоднем настане той день, коли прийде радісна звістка для Тимошенко. Але цей час ще не прийшов", - розповіла нардеп.