"З подивом дізнався, що, виявляється, серед опозиціонерів, які так завзято виступають за використання виключно української мови у своїй роботі, кілька людей, які поставили підписи під документом про скликання позачергової сесії, свої прізвища написали російською мовою. Чому ж їх ніхто не лінчує? За логікою опозиції, їх, як мінімум, треба поставити до ганебного стовпа, а як максимум - відразу позбавити мандатів", - передає слова Вадима Колесніченка прес-служба Партії регіонів.

"Я думаю, що тим самим вони демонструють подвійну мораль і лицемірство, переслідуючи свої вузькокорпоративні цілі, порушуючи це питання тільки тоді, коли на цьому можна заробити політичні дивіденди", - додав регіонал.

Колесніченко вважає, що опозиційні сили вже заплутались у своїх власних девізах.

"Свободівці особливо завзято ратують за захист української мови. То чому ми ще не побачили їхніх виступів, у яких вони би таврували тих депутатів, котрі підписалися російською?" - дивується він.

На думку регіонала, все це свідчить про те, що в Україні "опозиція зайнята лише собою, особистим збагаченням, особистим піаром і пошуком місця для себе коханих в українському політикумі".

Нагадаємо, регіонал Нестор Шуфрич порадив нардепам від опозиції повчитись, як результативно Партія регіонів блокувала трибуну у 2008-2009 роках.