За словами віце-прем'єра Бориса Колеснікова, європейські футбольні функціонери задоволені прогресом України, якого країна досягла за останні роки.

"Оцінка УЄФА в цілому позитивна. Хочу зазначити, що два роки тому ми відчували себе набагато гірше після подібного засідання наглядової ради. В цілому залишилося кілька штрихів, які потрібно доопрацювати, але це абсолютні дрібниці", — повідомив політик.

Раніше в ЗМІ повідомлялося, що операційний директор УЄФА Мартін Каллен в інтерв'ю німецькій газеті Sueddeutsche Zeitung заявив, що через події в Україні не виключає можливості перенесення чемпіонату на інший рік.

Водночас директор турніру УЄФА Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський запевнив, що перенесення Євро-2012 неможливе ні з технічної, ні з будь-якої іншої точки зору.

Як повідомлялося, 27 квітня УЄФА заявив, що не має наміру скасовувати проведення чемпіонату Європи з футболу в Україні через вибухи в Дніпропетровську.

27 квітня в громадських місцях у центрі Дніпропетровська з невеликим проміжком у часі пролунали 4 вибухи невідомих пристроїв. У результаті вибухів постраждали 30 людей, 26 з яких, у тому числі 11 дітей, були госпіталізовані. Порушено кримінальну справу за фактом терористичного акту.