Текст звернення опублікований на сайті КМДА.

“Під час погіршення погодних умов усі міські служби мають працювати злагоджено та чітко, як єдиний механізм… Стабільне функціонування міського господарства потребує чіткої координації та оперативних управлінських рішень. А блокування роботи Київської міської ради та Київської міської державної адміністрації ускладнює комунікацію та взаємодію між структурними підрозділами, може призвести до транспортного колапсу чи, навіть, техногенної катастрофи”, - йдеться у зверненні.

“Ми, представники комунальних підприємств, корпорацій та інших організацій, що беруть участь у забезпеченні сталої життєдіяльності столиці, звертаємося до всіх учасників масових акцій з проханням розблокувати роботу міської влади, звільнивши адмінбудівлю Київради та Київської міської державної адміністрації”, - закликали комунальники.

Нагадаємо, голова Київської міської державної адміністрації Володимир Макеєнко веде переговори з депутатами щодо повного розблокування будівлі КМДА. Він також запевнив, що влада не застосовуватиме силу щодо протестувальників на Майдані.