Цей винахід, вважають у кондитерській, значно полегшить життя працівникам, які не хочуть виходити у нічні зміни. Адже у Лос-Анджелесі попит на свіжі кекси не зникає і після закриття магазинів.

“Ми хочемо збільшити години роботи кондитерської, бо попит дуже великий. Після вечері людям хочеться солодкого. Але ж ми не можемо бути відчиненими цілодобово. Тому ми завантажуємо автомат свіжою випічкою на ніч”, - каже власниця Sprinkles Кендес Нельсон.

У кондитерській один кекс коштує 3 долари 25 центів. Автомату ж доведеться заплатити 4 долари, проте у цю ціну входить упакування. Автори ідеї обіцяють: до літа ласувати кексами цілодобово зможуть і жителі Нью-Йорка.