"Саме тому ми прийшли до рішення, за яке проголосувала переважна більшість депутатів кримського парламенту і, яке пропонується підтвердити вам на Всекримському референдумі 16 березня: увійти до складу Росії на правах суб'єкта Російської Федерації", — заявляє у зверненні Констянтинов.

Читайте також: Аксьонов хоче підпорядкувати автономії держпідприємства Криму

Він переконаний, що понад 60 років тому стосовно мешканців Криму допустили кричущу несправедливість, коли "їх передали зі складу Російської Федерації до складу Української РСР". Тепер у кримчан є буцімто шанс "повернутися додому".

"Батьківщина чекає нас. Якщо ми зробимо правильний вибір, нам допоможуть адаптуватися в рідній для нас державі. Уже напрацьовані необхідні для цього програми для учнів, бюджетників, пенсіонерів, які передбачають захист інтересів наших громадян, дозволять їм уникнути втрат під час цього переходу. Нам готові допомагати центральне керівництво Російської Федерації, російські регіони. Ми маємо бути готові перейти на вищі соціальні стандарти, ніж ті, які існували в незалежній Україні. Кримчани зуміли довести, що у нас є почуття власної гідності, готовність жертвувати собою заради наших ідеалів, наших життєвих принципів", — додав коримський спікер.

Нагадаємо, 6 березня парламент Криму проголосував за проведення референдуму про статус автономії 16 березня.