При вході купа людей — збираються більш ніж за годину до початку благодійного концерту Святослава Вакарчука. Частина – у вишиванках та закутані в національні прапори.

Охорона проводить жорсткий пропускний контроль. Усіх перевіряють металошукачами. Усе — через візит президента Порошенка з дружиною та дітьми. На квитки родина витратила 100 тисяч гривень.

Після цього президент повернувся на роботу. А дружина – на підготовку вже іншого благодійного концерту, який проводять найменші Порошенки з дітьми-сиротами.

Читайте також: Українці пожертвували на армію понад 152 млн гривень

Концерт зібрав 10 мільйонів гривень. Їх витратять на ремонт і медичне обладнання для Запорізького військового госпіталю. Планують придбати і реанімобілі.

Вакарчуку підігравали музиканти національного камерного ансамблю "Київські солісти". Таких величезних грошей концерти Святослава Вакарчука ще не збирали, зізнається музикант. За останні півроку найбільша сума була - понад 700 тисяч гривень. Їх також витратили на медичне обладнання для шпиталів. У березні наступного року співак планує благодійний тур зі своїм сольним проектом "Вночі".

До слова, відновлення саме Запорізького шпиталю є важливим, бо лікарня – неподалік від зони АТО. Нині там уже доглядають бійців, але лікувати тяжкопоранених – можливості немає.