Про готовність йти на жертви заради перемоги демократичних кандидатів лідер партії "Україна – вперед" Наталія Королевська заявила в ефірі "Свободи слова" на телеканалі ICTV.

"Ситуацію в країні можна змінити в тому випадку, якщо демократичні сили здобудуть перемогу на парламентських виборах, відправивши у відставку партію влади. А для перемоги потрібно відкинути особисті амбіції, емоції й об'єднати зусилля", - заявила політик.

"Ми готові знімати своїх кандидатів для того, щоб перемогти на виборах і відправити Партію регіонів у відставку", - зазначила Королевська.

Лідер партії "Україна – вперед" додала, що 2 жовтня у відкритому листі до Арсенія Яценюка й Віталія Кличка закликала опозиційні сили об'єднати зусилля, щоб не допустити формування більшості Партією регіонів у майбутньому парламенті.

На її думку, у кожному виборчому окрузі необхідно визначити єдиного демократичного кандидата, і забезпечити представників у всіх виборчкомах для захисту результатів голосування.

"40 округів, по яких "Батьківщина" і УДАР збираються виставити єдиних кандидатів, ситуацію не змінять. Має бути 225 округів і 225 кандидатів", - вважає Королевська.

Нагадаємо, Віталій Кличко розказав, що у нього не склались стосунки з Юлією Тимошенко.