За словами Гордієнка, КПУ спочатку позитивно відреагувала на ідею Партії регіонів, але згодом переконалися, що це лише політична технологія.

"Всі ці акції, які з такою помпезністю провела партія влади ми, комуністи, розцінюємо як перший етап президентської кампанії. Таким чином партія влади вже зараз включилася в активну боротьбу з опонентами з так званої опозиції. Ну, або в видимість боротьби, адже, як ми вже неодноразово говорили, та ж "Свобода" є просто дуже зручним спаринг партнером", - сказав він.

"Я не виключаю, що націоналістів годують ті ж олігархи, які годують і партію влади. У будь-якому випадку, боротьба регіоналів з фашизмом в Україні - це лише плід уяви політтехнологів, а від цих акцій за версту несе штучністю і повною відсутністю ідеологічного базису", - додав нардеп.

Боротьба регіоналів з фашизмом в Україні - це лише плід уяви політтехнологів

Комуніст наголосив, що владі "абсолютно по барабану", що своїми діями вони завдають колосального збитку взагалі всьому руху по боротьбі з фашизмом, і навіть паплюжать світлу пам'ять тих людей, які віддали свої життя заради того, щоб не допустити поширення "коричневої чуми в нашій державі".

Нагадаємо, у суботу на Всеукраїнському антифашистському марші "В Європу – без фашистів!" учасники прийняли резолюцію, в якій протестують проти розпалюванню міжнаціональної та міжконфесійної ворожнечі в Україні.