Про це йдеться на сайті організації.

Згідно з результатами дослідження, участь у виборах взяли б близько 60% виборців. Найвищий рівень мобілізації фіксується на Галичині, у Києві, Центрі та на Заході (близько 80%). Найнижчий – на Донбасі (27%) та Півдні країни (37%).

Перемогу у виборах здобула б партія Петра Порошенка "Солідарність". Так, 23% опитаних (серед тих, хто взяв би учать у виборах) проголосували б за "Солідарність", 13% – за Радикальну партію, 11% – за Батьківщину, 7% – за УДАР, 5% – за Громадянську позицію.
А от свободівці і комуністи не потрапили б знову у Раду. Близько 4% виборців готові голосувати за "Свободу" та КПУ. Близько 3% набрали би "Сильна Україна", Партія регіонів та "Фронт змін".

Читайте також: На проведення місцевих виборів потрібно 1,2 млрд грн, — ЦВК

Партія Богомолець набрала би трохи менше 2%, "Правий сектор" та "Самопоміч" Садового – близько 1%. Ще близько 4% виборців підтримали б інші партії, не визначились з вибором – 16%.

Трохи більше третини опитаних (38%) цілком впевнені у своєму виборі. Третина опитаних (32%) допускають, що можуть змінити свій вибір, а ще майже стільки ж (30%) – не впевнені у своєму виборі або не визначились.

Найвпевненіші виборці КПУ, "Батьківщини", "Свободи", Радикальної партії, УДАРу та "Солідарності".

Вибірка репрезентативна за віком, статтю, регіонами і типом поселення. Вибіркова сукупність: 4000 респондентів. Помилка репрезентативності дослідження: не більше 1,5%. Терміни проведення дослідження: 28 червня-10 липня 2014 р.