"Ніякої битовухи. Ніякого пограбування, якими були перші версії. Це все маячня. Вибачте, на розбійний напад не ходять з обрізами з мисливської рушниці, тим більше був спиляний не тільки ствол, але й приклад. Отож, людина хотіла, щоб не було видно, як вона його носить, хотіла заховати. А таким займаються не прості люди. На гоп-стоп, як кажуть, ходять по-іншому, підставляють ніж і вимагають барсетку. Але коли стріляють у спину! Та ще дробом! До речі, це була півкартеч. Стріляли з відстані 1,5 м і контейнер навіть не відкрився повністю", — аналізує депутат.

Читайте також: У Феодосії ховають мера Бартенєва

Більше того, він вважає, що за покійним дивилися і спостерігали.

Людина прекрасно знала, що там є камери відеоспостереження, які стояли на гаражі. І для нападу обрано саме таке місце, де сліпа зона. Який гоп-стоп!? Сто відсотків – замовне вбивство,
— додав Волков, наголосивши, що сьогодні Крим повертається до 90-х років.

"І сьогодні розкрити злочин, навести лад – це престиж правоохоронних органів. Анатолій Могильов, як колишній співробітник міліції, знає про це як ніхто інший і повинен це зробити", — зазначив регіонал.

Нагадаємо, у ніч на 27 липня у Криму напали на мера Феодосії Олександра Бартенєва. З вогнепальним пораненням його доставили в лікарню.

Після смерті мера Феодосії Олександра Бартенєва справу перекваліфікували з "замаху на вбивство" на "умисне вбивство". Ще одна стаття "розбій" залишилася незмінною.

У Феодосії у зв'язку зі смертю мера оголосили 3-денний траур.