Тоді заяву написали співвласник компанії "Хлєбодар" Юрій Чекальський та компанії "Запоріжзв`язоксервіс" Юрій Комісаров. Підприємці заявили, що Анісімов вимагав від них віддати частину бізнесу.

"Особисто від нас він хотів, щоб ми платили спочатку 12% від всіх договорів, потім захотів 75% нашого бізнесу, щоб ми переписали їх на англійську компанію. Після цього вони захотіли 15% від доходів, або щоб ми виплатили борг у районі мільйона гривень, нібито борг, який сформувався від того, що ми не платили їм ці гроші", - пояснив керівник ПрАТ "Запоріжзв'язоксервіс" Юрій Комісаров.

Читайте також: Він термін не мотав, наколок не має, — регіонал про кримінального авторитета

"У сфері пасажирських перевезень у місті Запоріжжя одна за одною аварії, зі смертельними наслідками, і коли ми говорили з підприємцями про причини таких аварій, то вони говорили, що то данина, яку вони повинні платити в золотий офіс, вона непомірна, у нас немає грошей на ремонт, у нас немає грошей ні на що, з нас беруть такі гроші і всі знали, хто саме, всі називали прізвище Анісімов", - розповіла керівник спілки підприємців "Порада" Ірина Лех.

Дізнайтеся більше про затримання кримінального авторитета у нашій програмі "Крупним планом: Кримінальному авторитету "Анісіму" загрожує до 12 років в`язниці".

Нагадаємо, за повідомленням МВС, вчора, 21 жовтня, українські правоохоронці затримали у столичному аеропорту Бориспіль відомого кримінального авторитета Євгена Анісімова на прізвисько "Анісім" та його охоронця.