Частина села Кримське від протитуберкульозного диспансеру до центру вже вдруге за останні дві доби випалена "Градами", є прямі попадання в житлові будинки та двори, інформує прес-служба Геннадія Москаля.

Пошкоджені кілька десятків хат (знесені дахи, повибивані вікна, побиті фасади), зруйновані гаражі та господарські прибудови, спалений шкільний автобус, що стояв у дворі водія, місцевого мешканця. Місцеві жителі вже кілька діб проводять ночі в підвалах, завдяки чому обійшлося без жертв та поранених. Зараз у Кримському знову перебиті лінії електропередач, немає ні центральної води, ні тепла, ні нормального зв’язку. Туди вже виїхали ремонтні бригади,
— розповів Москаль.

Крім того, в лісовому масиві на околиці села українські військовослужбовці підірвалися на розтяжці, влаштованій бойовиками. Поранення отримали троє чоловік, усі госпіталізовані.

Під інтенсивним обстрілом опинилася й Станиця Луганська. Вчора в обід тут відновили подачу світла (якого не було три доби), центрального опалення та води, а після нічного обстрілу з артилерії та "Градів" мікрорайон Кондрашівка знову знеструмлений, тут пошкоджено принаймні кілька житлових будинків. У с. Нижнє Тепле поблизу Станиці артилерія "ЛНР" накрила кілька вулиць. Зруйновано три гаражі, пошкоджено двадцять приватних будинків. Зараз у селі немає електроенергії. Інформація про постраждалих з’ясовується.

Додамо, один український військовий загинув і троє зазнали поранень після вибуху банки меду, принесеної на блокпост у Станиці Луганській місцевим жителем.