"Крим за півкроку від біди... Подзвонив в 22:42 мій колега і член депутатської групи "Курултай- Рух" Пілунський Леонід і повідомив, що йому дзвонили з ВР АРК і повідомили, що завтра позачергова сесія в 12:00. Порядку сесії йому повідомити не змогли, приходьте, мовляв. Через секретаріат своєї Комісії, уточнив. Дійсно, інформація підтвердилася — сесія в 12:00 21 лютого 2014. Повістка сесії "Про суспільно -політичну ситуацію в Україні", — пише він у Facebook.

Чубаров зазначає, що у контексті сьогоднішніх заяв голови ВР АРК Константинова, який ніби досі перебуває в Москві, він "з недобрими передчуттями подзвонив заступнику голови ВР АРК Григорію Йоффе" і запитав, до чого така терміновість.

"Йоффе відповідає: "А ти знаєш, що вбили 6 кримчан, мирних людей, які поверталися з Києва додому?". Я відповідаю: "Жахлива трагедія! Але навіщо сесія?! Ви хочете прикритися і цією трагедією, щоб реалізувати вже відкрито виношуване — закликати Росію на "захист"? Ви розумієте, що наслідки такого рішення ВР АРК відкриють ще більшу трагедію для Криму і його жителів? Обидва переходимо на високі тони... І так, голова ВР АРК Константинов і його оточення повністю розкрили свої карти: завтра можуть бути прийняті рішення, що принесуть Криму хаос і катастрофу", — додає Чубаров.

Нагадаємо, днями депутат Верховної Ради Криму Микола Колесніченко запропонував приєднати автономію до складу Російської Федерації.