"У засобах масової інформації поширений коментар першого заступника Генерального прокурора України Кузьміна щодо моєї нібито прямої причетності до скоєння вбивств. Я ще раз заявляю народу України, що не маю ніякого відношення до трагедії, яка відбулась з журналістом Георгієм Гонгадзе", - сказав Кучма.

І пригадав, що безпідставність його переслідування у цій справі вкотре нещодавно підтвердив суд вищої інстанції, який дав об’єктивну оцінку так званим "свідоцтвам", згаданим у поширеній інформації. Екс-президент переконаний, що справу про загибель Гонгадзе необхідно розслідувати, дійсні замовники його вбивства повинні бути встановлені.

"Це є обов’язком Генеральної прокуратури, який вона повинна виконати чесно, справедливо і неупереджено", - додав Леонід Кучма.

До слова, раніше адвокат Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко заявила, що Генпрокуратура може реанімувати справу проти Леоніда Кучми щодо причетності до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе. Так вона прокоментувала рішення Вищого спецсуду щодо незаконності порушення кримінальної справи проти Кучми.