Про це у Facebook повідомив волонтер, автогонщик Олексій Мочанов, який спілкувався зі знайомими ДАІшниками з місця події.

Дуже прошу не розганяти по мережі дурниці про замах на Андрія Кузьменка, теракт і зведення рахунків, підставляючи таким чином під загрозу життя і безпеку водія молоковоза, в який врізався і загинув Андрій Кузьменко,
— наголосив Мочанов.

Він розповів, що за неофіційними висновками ДАІ, смертельна ДТП сталася через те, що "Андрій не впорався зі швидкістю, не вибрав безпечну і врізався в задній міст молоковоза".

Дивіться також: Опубліковані фото та відео ДТП, у якій загинув Кузьма

"Кузьма їхав рано вранці після вечірнього концерту з Кривого Рогу і дуже поспішав, бо йому треба було встигнути на літак, начебто на Братиславу кудись. Чому не прокинувся на годину-дві раніше чи не взяв у поїздку водія, щоб не заганяти себе в стенокардію, - ми вже не дізнаємося. Але звинувачувати водія молоковоза тільки тому, що він селянин і їздить на газоні, а другий учасник ДТП - відомий на всю Україну співак і класний хлопець, нікому не дозволено", - написав волонтер.

За словами Мочанова, якби удар був на 2-3 метри раніше, ховати б довелося обох.

Нагадаємо, 2 лютого в дорожньо-транспортній пригоді загинув відомий український співак Андрій Кузьменко, лідер гурту "Скрябін". Похорон музиканта Андрія Кузьменка, скоріш за все, відбудеться на Львівщині – на батьківщині співака.

В аварії поранення отримали ще дві жінки, водій молоковоза не постраждав.