"Беручи до уваги те, що журналісти видання, в особі шеф-редактора Ксенії Василенко (творчий псевдонім Соня Кошкіна), публічно вибачилися переді мною і висловили жаль з приводу своїх неправомірних діях щодо оприлюднення приватної переписки, вважаю інцидент вичерпаним. Більше не вважаю себе потерпілою стороною і прошу Вас припинити кримінальне переслідування журналістів інтернет-видання LB.ua в результаті мого депутатського звернення", — йдеться в листі Володимира Ландік до прокурора.

Раніше повідомлялося, що органи прокуратури Печерського району Києва проводять перевірку заяви народного депутата України Володимира Ландіка про порушення його прав одним з інтернет-видань.

"Наголошуємо, що ніякі процесуальні рішення прокуратура Печерського району з цього приводу не приймала, тим більше, кримінальна справа не порушувалася", — йдеться в повідомленні відділу зв'язків зі ЗМІ столичної прокуратури.

Шеф-редактор видання Соня Кошкіна в ефірі ток-шоу "Шустер Live" по скайпу зазначила, що заява Володимира Ландіка — "всього лише привід розібратися з нашим засобом масової інформації і зі мною особисто".

Нагадаємо, Ландік звернувся до прокуратури Печерського району Києва з вимогою порушити кримінальну справу за ст.163 (порушення таємниці листування, вчинене щодо державних або громадських діячів).