Модельєрка зізнається, що зробила це буквально на вимогу маленьких монстриків. Їхня кумирка протягом кількох місяців носила лише творіння Версаче.

"Я давно чекала на вдалий момент для прет-а порте лінії. Леді Ґаґа носила мій одяг 3 місяці поспіль, протягом цього часу її прихильники постійно розпитували, як і де можна дістати ці речі. Тож я вирішила подарувати їм таку можливість", - каже дизайнерка Донателла Версаче.

Вечірку на честь події відвідали віддані зіркові фани Донателли Версаче серед яких Дженніфер Хадсон, Блейк Лайвлі, Джессіка Альба та Нікі Мінаж. Гості переважно обирали для події сукні створені саме в італійському будинку моди.

"Вона легенда. Я вже їй сьогодні казала, що вона не уявляє собі скільки дівчаток зараз стрибають на радощах, бо зможуть собі дозволити речі з її лінії", - вважає співачка Нікі Мінаж.

"Вам не потрібне матусене нагадування випрямся і відведи плечі, коли ви у її творіннях, вам самим хочеться це робити". - каже акторка Джессіка Альба.

"Сукні та й усе, що вона робить завжди чудово підкреслюють жіночу фігуру. Це диво", - розповіла акторка Блейк Лайвлі.

Вечір відвідала також прекрасна Ума Турман, Чейс Кроуфорд, Стівен Дорфф, Хлоя Морец, Сельма Блер і це ще далеко не повний список знаменитостей.

Зазначимо, цінова політика на одяг від Донателли Версаче для H&M варіюватиметься від 18 до 300 тисяч доларів. У широкому продажі творіння знаменитої дизайнерки з'являться вже з 17 листопада.