Повідомляється, що кампанія спрямована на зниження рейтингу депутатів та політичних партій, які голосували за "мовний" закон.

За словами одного з активістів "Відсічі", наразі кампанія охопила 23 мажоритарних округи, а також 5 міст. До її діяльності долучилося понад 1300 волонтерів.

"Ключовими особами які посприяли законопроекту є Ківалов, Колісніченко, Єфремов та Литвин. Саме на їхню дискредитацію найбільше спрямована кампанія. Ми їздили в їхні округи та рідні села і міста. Коли мали їхати до рідного села Литвина, він нам подзвонив. Просив не їздити та не розповсюджувати листівки там. В Антрациті, звідки Єфремов, вийшов казус. На листівках зображений депутат і люди думали, що ми агітуємо за нього. Коли ж дізнавалися, що це не так, брали листівки. Підтримали нас. Казали, що його зображення потрібно було перекреслити. В Донецьку нас розшукав один підприємець, який захотів профінансувати друк листівок проти Партії регіонів", – розповіла ще одна активістка "Відсічі" Ольга Сало.

До слова, раніше Спікер українського Парламенту Володимир Литвин заявив, що не змінив свою позицію і не відкликав заяву про відставку з поста голови Ради.