"Те, що Луценка привезли до нас, – це стрес! Стає морально важко працювати, тому що як прийдуть до нього депутати, журналісти... От минулого року, коли намагалися до нього пройти гості (24, – екс-міністра обстежували в цій лікарні в травні минулого року), обдерли фарбу на дверях, подряпали стіни", – коментує одна з санітарок лікарні.

Держпенітенціарна служба виклала в інтернет відеоролик, на якому апартаменти екс-міністра нагадують комфортабельний номер в готелі: у просторій кімнаті два ліжка, одне з яких - ортопедичне.

"Окремо в палаті встановлена ​​душова кабіна. Зі старого інтер'єру – лише грати на вікнах!, – додає Ірина Луценко, дружина екс-міністра, яка зустрілася із чоловіком у п'ятницю.

Як повідомили у прес-службі "Народної самооборони", Ірину Луценко на вихідні до чоловіка не пускають.

"Їй складно отримати дозвіл на зустріч, потрібно зранку взяти документ в Апеляційному суді, потім затвердити його в СІЗО. На вихідні йому не призначали процедур, вони розпочнуться з понеділка. Головний акцент зроблять на печінку, у нього дуже серйозні проблеми. Але він не падає духом", – додають у прес-службі.

Як зазначають тюремники, ймовірно, Луценко проведе в лікарні більше тижня.

Нагадаємо, 6 квітня екс-главу МВС України Юрія Луценка терміново відправили до Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги для проведення обстеження.

В той же день Апеляційний суд Києва дозволив дружині екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка Ірині відвідати чоловіка в Київській міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги.

За її словами, Луценко перебуває у тій же палаті, де був майже рік тому, у травні 2011 року, куди він потрапив під час оголошеного ним голодування. Вона розповіла, що у Луценка підтвердили панкреатит.