Про це в ефірі Еспресо.TV повідомила його дружина Ірина Луценко, передає УНН.

“Луценко показує дуже хорошу динаміку з таким серйозним струсом мозку. Вже зняли шви. Але турбує те, що процес одужання є достатньо інтенсивним”, - розповіла вона.

Читайте також: Спасибі, що хоч дозу не написали "два ящики горілки", — Луценко

Ірина Луценко додала, вже сьогодні лікарі дозволили відвідування.

“І Кличко, і Порошенко, і Яценюк були у нього в лікарні”, - сказала вона.

“Ми хочемо виписати Юру і амбулаторне лікування продовжити вдома. Я хочу його трохи обмежити. Завтра він буде виписаний і два тижні дотримуватиметься режиму вдома”, - повідомила Ірина Луценко.

Нагадаємо, після оголошення Києво-Святошинським судом вироку "васильківських терористів" — 6 років позбавлення волі — розпочалися сутички активістів із "Беркутом". Бійка спалахнула після того, як люди заблокували виїзд, щоб автозаки із засудженими не могли виїхати. Внаслідок сутичок активістів із "Беркутом" постраждали і протестувальники, і журналісти.

5 активістів потрапили до лікарні після сутичок з "беркутівцями". Серед них був і екс-міністр Юрій Луценко, якому розбили голову, після чого відвезли до лікарні "Борис".

Головний лікар Київської міської лікарні "Соціотерапія" Володимир Ярий на камеру повідомив, що у крові екс-міністра Юрія Луценка у день сутички під Святошинським РВВС був алкоголь.

У свою чергу, народний депутат і дружина Юрія Луценка Ірина заперечує інформацію про те, що її чоловік у ніч побиття "Беркутом" був у стані алкогольного сп’яніння.