"Простити все, що витворяла влада Партії регіонів за ці два з половиною роки, означає підштовхнути їх зробити це з людьми ще і ще раз!", – каже Юрій Луценко.

Також Луценко згоден з тими, хто критикує спрощеність і популізм програми опозиції та з тими, хто незадоволений її списками.

"Але при всьому цьому – в Об'єднаній опозиції представлені політики, а не олігархи і гангстери. Її лідери робили помилки, але не перетворювали Україну в закрите акціонерне товариство "Межигір'я", де все належить правлячій Сім'ї. З програмою опозиції можна сперечатися, але не збирати вибиті зуби поламаними руками", – вважає Луценко.

Більше того, він вважає, що на виборах до Ради немає куди відступати.

"Вибір між Партією регіонів і "Батьківщиною" – це не вибір між двома політичними силами. Це вибір між мафією і демократією. Демократію можна удосконалювати і навіть відправляти у відставку. Мафію можна тільки перемагати", – додав він.

Нагадаємо, сьогодні Центральна виборча комісія під час засідання визначить – чи реєструвати засуджених Юрія Луценка та Юлію Тимошенко кандидатами у народні депутати. На порядку денному – реєстрація партійного списку Об’єднаної опозиції.