Про це він сказав під час виступу на львівському Майдані, передає прес-служба ВО “Свобода”.

"Боротьба за свободу й гідність супроводжується людськими жертвами, каліцтвами, травмуванням людей. На сесії Львівської обласної ради ми ухвалили рішення, яке дозволить тим патріотам, які постраждали внаслідок знущання "беркутівців", або зазнали поранень в боях на Грушевського, залишилися без очей, без рук та з іншими важкими пораненнями отримати належне лікування. Ми ухвалили рішення про діагностику, лікування та реабілітацію постраждалих під час Революції гідности, доручили розробити програму на 2014 рік і передбачити на неї кошти в бюджеті”, - заявив Ситник.

“Ми приймемо людей з Луганська, Дніпропетровська, Вінниці та інших областей у нас, на Львівщині, і усією львівською громадою допоможемо цим людям", – додав депутат.

Нагадаємо, львів'яни блокують роботу ОДА велетенськими барикадами. Депутати Львівської обласної ради визнали Народну Раду колегіальним органом , уповноваженим представляти інтереси українського народу. Незважаючи на це губернатор Львівщини Олег Сало заявив, що й далі залишається в команді Януковича.