Свої погляди Загульська викладає у блозі на LiveJournal, який веде ще з 2013 року та у Facebook.

Жінка переконана, що це українська влада "пішла війною на Донбас", а винен у всьому "Правий сектор". Вона не вірить, що Росія надає терористам зброю.

Під час Помаранчевої революції 2004 року вона підтримувала Віктора Януковича. А під час розстрілів на Майдані вона не вважала тодішню владу злочинною.

Як не дивно, викладачі кафедри позитивно відгукуються про свою колегу.

Доцент кафедри фізичної географії Людмила Костів розповіла, що зараз Загульська уникає дискусій на політичні теми.

Якщо колись вона ту позицію виспорювала десь між нами, доносила до відома студентів, то в теперішній час її позиція – це її особиста справа. Я не можу сказати, що вона десь тут розносить і заражає нас своєю позицією,
— підкреслила Костів.

Загульська не приховує того, що підтримує "ДНР" та "ЛНР" і щиро вірить у те, що таким чином мешканці Донбасу виборюють свої конституційні права на те, щоб спілкуватися російською мовою.

"Я ні з того ні з сього не почала підтримувати "ЛНР" і "ДНР". Потрібно дивитися в корінь цього питання", — запевняє вона.

Загульська переконана, що війну на сході розв’язав Правий сектор та прихильники Майдану, який для неї особисто був "агресивним середовищем". А додатком до всього стало запровадження АТО проти "жителів Донбасу, які самі між собою не воювали".

Викладачка не закликає до зриву мобілізації. А свою позицію виправдовує виключно демократичними міркуваннями та мотивами власного бачення справедливості.