Львів’яни звернулися до архієрея УПЦ МП Філарета.

"Львівська громада закликає Вас звернутися до президента РФ Володимира Путіна зупинити будь-які атаки агресії Росії щодо АР Крим і до України в цілому, а також засудити будь-яке втручання у справи України, як суверенної та незалежної держави, з боку російського керівництва", - йдеться у повідомленні.

Львівський Євромайдан вимагають від Філарета також звернутися до оцільника РПЦ Кирила, "та нагадати йому, що християни не можуть чинити насилля та вбивств".

Нагадаємо, під час позачергового засідання Рада Федерації Росії підтримала пропозицію президента Володимира Путіна про введення Збройних сил РФ на територію України.

"Правий сектор" у зв’язку з заявою Росії про введення військ в Україну звернувся до кримсько-татарського народу. Рух закликає боротися кримських татар проти російської окупації.

3 березня відбудеться засідання Ради міністрів закордонних справ Євросоюзу у зв'язку з ситуацією в Україні.

Депутат Держдуми Росії Леонід Слуцький прокоментував ситуацію в Криму. За словами депутата Держдуми введення російських військ в Крим – це абсолютно виправдана реакція російської влади на події в Україні.

Як повідомили в українському МЗС, Україна звернулося до Європейського Союзу, США і НАТО з проханням розглянути всі можливі механізми щодо захисту територіальної цілісності України.

Як повідомив в.о. президента Олександр Турчинов, він дав наказ привести Збройні Сили України у повну бойову готовність.