"Є виродки, яких потрібно не те, що у в’язницю саджати, а руки повідрубувати. Днями у Запоріжжі п’яний майор міліції вбив вагітну жінку. "Лексус" мента врізався в "Запорожець", який стояв на дорозі зі знаком аварійної зупинки. В поламаному авто сиділа 21-річна вагітна жінка, яка від удару "мусоровозу" загинула", - написав Олег Ляшко на своїй сторінці у Facebook.

Він додав, що батьки горе-водія намагаються відкупитись від родичів загиблої грошима, пропонуючи їм десятки тисяч доларів, щоб вирішити питання без претензій.

"Наразі цим питанням займається прокуратура. Чи буде вона захищати родину вбивці-міліціонера, чи стане на стороні закону - покаже час. А я це питання особисто проконтролюю як народний депутат. Бо не знаю, як таку сволоту, яка сідає за кермо у стані алкогольного сп’яніння і називає себе правоохоронцем земля носить?", - обурюється народний депутат.

Нагадаємо, у Запоріжжі майор міліції на "Лексусі" врізався у "Запорожець", який через несправність зупинився на дорозі. Внаслідок аварії вагітна пасажирка останнього загинула.