"Мельничук — "тушка" українського парламенту 8-го скликання. Сьогодні цю сволоч, цього мародера, цього подонка прийняли в групу "Економічний розвиток (насправді в групу "Воля народу" - "24") — "тушкорозвідник". <...> Мельничук, який носить мандат народного депутата від Радикальної партії Ляшка, зрадив виборців, зрадив країну, працює на ворога, на ФСБ. Блокують Міністерство оборони, "віджимають" бізнес, беруть хабарі для того, щоб покривати злочинців, зокрема, директора Укрспирту...", — сказав Ляшко.

За його словами, Мельничук першим накинувся на депутатів.

"Місця в парламенті "тушкам" не буде! Цю "тушку" (Мельничука - "24") пригріла до себе група "Воля народу" Єремєєва. Я підійшов сказав: Якщо не виключите, якщо буде брати до себе "тушок", так само будете відповідати". Це подонок накинувся на наших колег-депутатів, отримав здачі. І так буде з кожною "тушкою" в українському парламенті", — додав лідер Радикальної партії.

Нагадаємо, 3 березня у сесійній залі побилися нардепи Олег Ляшко і Сергій Мельничук. Після цього бійка перемістилась до кулуарів парламенту.