"Хай на вокзалі ночують, якщо вони справді не мають де жити. Певен, кожен з новообраних депутатів може собі дозволити житло: подивіться, скільки грошей вони витратили на виборчу кампанію", - написав на своїй сторінці у Facebook Ляшко.

Політик зазначив, що в Україні є набагато більше потребуючих, аніж мільйонери з Ради.

"Яка ганьба, що в нашій державі мільйонери йдуть у Верховну Раду, ще й отримати від держави квартиру хочуть. Всі кошти, які виділяються у бюджеті на побудову і утримання депутатського житла і державних дач, разом із "межигір'ями", "конче-заспами" та "пуще-водицями" - всі ці сотні мільйонів гривень щороку треба перенаправити на будівництво житла для тих людей, які його найбільше потребують. Це багатодітні сім'ї, сироти, інваліди, молоді сім'ї, які не мають можливості купити квартиру і роками тиняються по найманих кутках, часто вже зі своїми дітьми", - обурюється він.

Сам Ляшко похвалився, що у 2006 році, коли вперше став народним депутатом, написав відмову від депутатської квартири.

Нагадаємо, за словами голови регламентного комітету Володимира Макеєнка, 180 новообраних нардепів вже написали заяви на отримання житла у Києві: "такої великої кількості заявок не було ще ніколи".

Об‘єднана опозиція "Батьківщина" подала заявку на розміщення 34 новообраних народних депутата в готелі "Київ".