"Закликаю заблокувати Верховну Раду до тих пір, поки уряд не поверне Києву вкрадені з міського бюджету 8 мільярдів гривень. 21 лютого я вкотре був присутнім на засіданні Київської міської ради. Місцеві депутати, як завжди, жаліються на те, що у бюджеті немає грошей. А я кажу: гроші були б, якби не розкрадали землю, якби раціонально використовувалось майно та ресурси столиці. Не жалітись треба, а діяти!", - написав Олег Ляшко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

На думку народного депутата, уряд вкрав гроші у столиці України законом про державний бюджет на цей рік.

"Обкрадання - найбільша проблема Києва. Законом про державний бюджет на 2013 рік уряд нахабно вкрав з київського бюджету 8 мільярдів гривень, а частина цих коштів могла піти на ремонт доріг, на школи, на лікарні. Тому я пропоную депутатам міської ради, якщо вони справді хочуть повернути столиці вкрадене, піти і заблокувати Верховну Раду, поки вона не віддасть ті 8 мільярдів, які забрав уряд", - додав лідер Радикальної партії.

Нагадаємо, на думку народного депутата Олега Ляшка, українські політики не можуть самостійно приймати рішення і тільки слухають порад із-за кордону. Він пояснив, що і роботу Верховної Ради опозиціонери розблокували не за власним бажанням, а на вимогу Ангели Меркель.