"Відходити від голодування буду поступово. Дуже хочеться добре попоїсти, але ще не можна, щоб у організму не було шоку від великої кількості їжі після голоду. Їм потрошки, дружина готує дієтичні страви, п'ю теплу воду з лимоном", – написав Ляшко на своїй сторінці у Facebook.

Він нагадав, що разом з Юлією Тимошенко голодував на знак протесту проти фальсифікацій на виборах.

"Вчора німецькі лікарі таки-вмовили Юлю щось з'їсти, адже її стан критичний. Ще трохи – і вона могла б померти. Юлія Тимошенко – це героїчна жінка, яка готова на все, щоб здолати мафію, яка сьогодні захопила владу. На межі життя і смерті вона таким відчайдушним протестом показала всьому світу, що Україна не зламається, що наші люди мають гідність і ніколи не будуть покірними рабами регіоналів", – пише лідер Радикальної партії.

Він також здивований, що ніхто, крім нього не підтримав радикальну акцію української екс-прем’єрки.

"Сумно і гірко, що ці горе-опозиціонери, які називають себе вождями, виявились такими нікчемами і слабаками. Вони мало того, що не підтримали Юлин протест – вони її зрадили, фактично визнавши результат виборів, сфальшований регіоналами", – додає він.

Нагадаємо, 13 листопада лідер Радикальної партії Олег Ляшко оголосив на знак солідарності із екс-прем’єркою Юлією Тимошенко голодування.

За його словами, вже на другий день акції йому було важко, тому що звик харчуватись нормально.

В свою чергу, родина нардепа плакала і вмовляла припинити голодування.