Про те, що жителі потерпілого від падіння метеорита регіону самі завдають шкоди своїм будівлям, щоб отримати компенсації, "РІА Новини" дізнались від своїх джерел у МВС країни.

У МНС Росії громадян попередили про необхідність зберігати тепло і порадили закрити вікна плівкою, фанерою, ковдрами або іншими підручними матеріалами при неможливості відразу вставити нове скло.

В постраждалий регіон уже пообіцяли направити партії скла. При цьому не уточнювали, відновлять скло безкоштовно чи за нього потрібно буде заплатити самим громадянам.

Після падіння метеорита у компаніях, що займаються установкою пластикових вікон, істотно збільшилася кількість замовлень. У челябінської фірмі "Євростандарт" розповіли, що встановлення вікна коштуватиме як мінімум 10 тисяч рублів.

Нагадаємо, кількість поранених унаслідок падіння метеорита в Челябінській області перевищила 700 осіб і продовжує зростати. На лікарняні ліжка потрапили більше сотні росіян, кілька людей - у важкому стані.

У Росії впав метеорит, який розпався на частини. Для ліквідації наслідків метеоритного дощу задіяли 10 тисяч поліцейських.