Документи оприлюднені на сайті КМДА.

“Повідомляємо Вас про те, що 16 лютого 2014 року о 10 год. 20 хв. адміністративну будівлю Київської міської ради та Київської міської державної адміністрації, розташовану в місті Києві по вул. Хрещатик, 36, передано від групи міжнародних спостерігачів повноважним представникам Київської міської ради та Київської міської державної адміністрації, що оформлено відповідним протоколом”, - йдеться у зверненнях Макеєнка.

Голова КМДА також відзначив, що працівники Київської міської державної адміністрації “мають допуск до своїх робочих місць”. Також не має інших перешкод для їхньої належної роботи.

Читайте також: До активістів влада не має ні матеріальних, ні моральних претензій, — голова КМДА Макеєнко

Окрім того Макеєнко повідомив, що мітингувальники розблокували транспортні комунікації на вулиці Грушевського.

Нагадаємо, адмінбудівлю Київради та КМДА на вулиці Хрещатик у Києві передали керівництву Київської міської державної адміністрації. Окрім того, на забарикадованій раніше вулиці Грушевського у Києві відновився рух транспорту. Поки що авто рухаються однією смугою.

Нардеп від "Батьківщини" Арсен Аваков повідомив, що станом на ранок 16 лютого опозиція виконала умови, необхідні для звільнення від відповідальності активістів масових акцій.