"У п'ятницю (14 червня) при заняттях терапії їй стало гірше, був дуже сильний простріл, все пішло і в праву ногу, і в руку, і зараз практично будь-який рух викликає дуже гостру біль, незважаючи навіть на сильне знеболююче", – каже Женя Тимошенко.

За її словами, Юлія Тимошенко наразі перебуває у палаті, майже постійно лежить, пересувається тільки зі сторонньою допомогою, більше того, самостійно навіть не може одягнути взуття. Сидіти екс-прем'єрка може лише короткий час і за допомогою знеболюючих.

Окрім того, Євгенія запевняє, що у п'ятницю Тимошенко не відмовлялася від зустрічі зі своїм захисником Миколою Титаренком.

"Вона просто лежала, і не могла пересуватися. Примушували її перейти в кімнату для побачень, хоча, я так розумію, якщо людина в такому стані, то з захисником зустріч повинна бути забезпечена, як це сталося сьогодні", – відзначає вона і додає, що стан її матері наразі дуже серйозний, тож вона висловила сподівання, що на поточному тижні до неї можуть прибути німецькі медики з клініки "Шаріте".

Нагадаємо, сьогодні, 17 червня, до засудженої Юлії Тимошенко прибула її захисник і донька – Євгенія. Тюремники наголосили, що запропонували екс-прем’єрці пройти до кімнати побачень, але вона начебто відмовилася.