Американська акторка обрала для презентації розкішну білу вінтажну сукню. У цьому образі зірку важко порівнювати з її екранним персонажем - дівчиною-панком Лізбет Саландер. Переслідування своєї героїні у фільмі знаменитість вважає дуже актуальною темою.

"Я думаю, кожен може зрозуміти це відчуття бути незрозумілим або ізгоєм. Усі в певний момент свого життя зустрічалися з високомірним ставленням, людьми, які зловживають своїм становищем відтак глядачам цікаво буде побачити, як моя героїня це переборює". - вважає акторка Руні Мара.

Сюжет стрічки зав'язується довкола журналіста Мікаеля Блумквіста у виконанні Деніела Крейга. Чоловікові доручають розслідувати справу зникнення племінниці впливового бізнесмена 40-річної давнини. Для виконання цього завдання чоловік об'єднує зусилля з геніальним хакером Лізбет Саландер. Однак чим ближче команда підбирається до жахливої істини страшного злочину, тим у більшій небезпеці опиняється їхнє життя. Ці обставини зближують здавалось би двох зовсім різних людей.

"Вони обоє опиняються в екстремальній ситуації і, коли таке трапляється, люди часто закохуються, це ніби їхній спосіб підтримати один одного. В намаганнях розгадати таємницю справи у них з'являється багато спільного, можливо, це не очевидно, проте вони люблять один-одного", - розповів актор Деніел Крейг.

Стрічка "Дівчина з татуюванням дракона", нагадаємо, базується на бестселері роману шведського письменника і журналіста Стіга Ларссона з трилогії "Міленіум". Книга вже екранізовувалася в Швеціїї у 2009 році і тоді окрім інших здобула престижну нагороду Британської кіноакадемії, як кращий "фільм іноземною мовою". В український прокат гостросюжетний трилер виходить 5 січня 2012 року.