Цей лист опублікувала "Комсомольська правда".

"Країна божеволіє. Настали часи, воістину гірші від війни", — пише росіянин.

На його думку, "правлячий режим у Києві" запустив механізм, який "спотворює історичні факти", "героїзує найбільш ганебні сторінки національної історії".

"Такої величезної маси народу, схильної до сліпої одержимості, світ давно не бачив", — каже Кобзон про українців.

Воістину якась невідома психічна епідемія вразила улюблений мій народ. Заражені ефірною і газетною темрявою люди втрачають людську подобу...
– переконаний Кобзон.

На думку Кобзона, "рівень людяності народу України помітно знижується", а українців врятує лише "єднання з Росією".

Російський депутат запевнив, начебто росіяни не мають ненависті до українців, а лише "співчуття і здивування" та "бажання молитися за повернення Світла на братську Україну, за прозріння братнього народу, поневоленого психічною епідемією ненависті".

Читайте також: Якби Росія воювала, Києва вже б давно не було, — Кобзон

Кобзон також наполягає, що у всьому винна Америка, яка хоче розвалити "велику Росію" і заради цього "розкладає духовно-моральні основи" в Україні та вирощує "бандерівські паростки".

Також російський артист переконаний, що аби припинити війну, українцям потрібно "знову здружитися з Росією, яка має найнеобхідніше — "Духовну Культуру".

Нагадаємо, Кобзон неодноразово відвідував терористів на Донбасі і підтримував їх. Депутату Держдуми, який відомий своєю антиукраїнською позицією, вручили "орден доблесті" та звання "народного артиста" "ЛНР".